©31 23 Tetor 2018, 00:00

Votoni: Kënga e preferuar e momentit

Të shumta kanë qënë prurjet muzikore këtë periudhë. Sa u mësuam me një këngë, dilte një tjetër dhe nuk dinim se cilën të dëgjonim më parë.

Të gjithë ju fansat e muzikës shqiptare, mund të votoni më poshtë të preferuarën tuaj të momentit.