©31 14 Tetor 2020, 18:28

Duke nisur nga nesër, e enjtja do të jetë dita me fat e javës

Duke nisur nga nesër, e enjtja do të jetë dita me fat e

Datat 15, 22 dhe 29 tetor duher t'i fiksoni mirë në kalendar këtë vit. Fillimisht, duhet të dini se sipas numerologjisë, janë numrat më të mbarë me të cilët mund të hidhni hapa të sigurtë në jetë.

*Numri 15 u përket atyre që njihen për aftësi të shkëlqyera bashkëpunimi, si dhe kanë dëshirë të vazhdueshme për tu rritur profesionalisht.

*Numri 22 është 'pasqyrë' e ambicies, energjisë së pashtershme dhe mbi të gjitha, disiplinës.

*Numri 29 përfaqëson dëshirën për të punuar (pra, përfaqëson më së miri punëtorët) dhe tolerancën.

Mos u shqetësoni, nuk po përpiqemi të bëjmë asnjë parashikim numerologjik, por nga ama tjetër është Facile.it ai që na nxiti të mendojmë disi më gjatë në këtë drejtim. Facile ka vendosur që për tre të enjte rresht, pra në datat 15, 22 dhe 29 tetor, të realizojë intervistat e punës me ata të cilët kanë aplikuar për vendet vakante. E enjtja, që ndryshe konsiderohet si një nga ditët më me fat të javës, me siguri do të vijë maksimalisht në ndihmë të gjithë atyre që dëshirojnë të nisin një punë të re (dhe me të ardhura mbi mesataren, mos harroni!)

Konsiderohet si ditë për karrieristët e lindur, ata të cilët ndjekin financat dhe që priren për të arritur gjithmonë e më shumë. Na besoni, Facile nuk po kërkon asgjë më tepër se kaq. Puna në kompani do të nisë zyrtarisht më 2 nëntor, datë që sipas numerologjisë nuk mund të përfaqësohej më mirë suksesi. Me pak fjalë, keni kaq shumë arsye për të besuar dhe provuar veten drejt rrugës të së ardhmes. Sepse, siç e kemi thënë shpesh, me Facile e ardhmja është më e sigurt se kudo! Këtë herë, vërtetë që nuk keni ç'prisni më tepër...

/News31