OPINIONS 29 Qershor 2019, 00:00

E njihni vajzën në foto? Sot është një ndër figurat më të bukura të ekranit shqiptar

Sot është një ndër vajzat më të bukura shqiptare, por jeni kuriozë të shihni Almeda Abazin në vitet e para të jetës? Ja ku e keni!

E veshur me një palë kominoshe të  verdha, këpucë të zeza lëkure, të shoqëruara me lidhëse jeshile dhe disa lule të verdha të vendosura në flokë, Almeda duket një kukull e vogël. Njëjtë si sot menjëherë bien në sy tiparet e saj të ëmbla. Dhe duhet ta pranojmë: që e vogël ajo paska qenë mjaft “stylish”.

Edhe sot pask kaq vitesh asgjë nuk ka ndryshuar, ajo vazhdon të mbetet po e njëjta, Almeda e bukur!News31