©31 10 Mars 2019, 00:00

Cila nga këto këngë të publikuara së fundmi është e preferuara juaj?

Cila nga këto këngë të publikuara së fundmi

Kanë kaluar vetëm 3 muaj që kur kemi hyrë në vitin 2019, dhe artistët tanë të preferuar nuk ndalen së prodhuari hite të cilat kanë treguar cilësi të lartë në të treja komponentet kryesore si muzika, teksti por edhe videoklipet me koncepte mjaft origjinale.

Në këtë periudhë ata janë impenjuar që të prodhojnë këngë të suksesshme që publiku t’i memorizojë menjëherë dhe vërtetë ashtu ka ndodhur sepse këtë e tregon edhe klikueshmëria në platformat muzikore si Youtube si dhe shpërndarjet masive në rrjete sociale.

Diçka është e sigurtë dhe na bën mjaft optimistë: Këngëtarët shqiptarë po sjellin muzikë të mirë dhe cilësore ndaj ne sot përmes këtij sondazhi do t’ju ftojmë që të votoni këngën tuaj më të preferuar nga ato të publikuara së fundmi, për të parë se cila prej tyre është “përqafuar” më tepër nga ju dhe shijet tuaja. News31.al