©31 19 Tetor 2020, 17:25

Bëhu student i "AGA" dhe garanto të ardhmen!

Bëhu student i "AGA" dhe garanto të ardhmen!

Të mendohesh gjatë nuk është gjithmonë në favorin tënd. Jo kur afatet kohore janë të limituara, të paktën!

Regjistrimet në "Albanian Gastronomy Academy" janë drejt fundit dhe bëni mirë të ndizni 'alarmin', pasi tani NUK KA MË KOHË për të humbur. Me regjistrimin në AGA, gjithçka mund të ndodhë është të përfitoni fillimisht:

1. Shkollimin një vjeçar

2. Mundësinë e punësimit

3. Çertifikatë të akredituar (po, e lexuat mirë!)

4. Siguri ushqimore

5. Mundësi kreditimi pa komisione

6. Kurrikula të provuara dhe të suksesshme

7. (Më kryesorja) Garanci për profesionin tuaj

Ashtu sikurse ndodh me profesionistët e vërtetë, Akademia zhvillon mësim të plotë nga e hëna në të premte, për tu siguruar që çdo minutë i investuar t'ia vlejë maksimalisht. Në 9 muaj, ju keni mundësi të përgatiteni për tregun e punës. Ndërsa, në 2 vite do të shndërroheni në profesionistë të vërtetë, duke mësuar mbi të gjitha për menaxhimin e kostove - kaq shumë i rëndësishëm në një profesion si ky - si dhe çdo detaj tjetër që do t'ju ndihmojë të bëheni një kuzhinier i kompletuar.

https://www.instagram.com/p/CFhPdcRgkYq/?igshid=1r2vp8aef7u3s

Përparësi për ju? "Albanian Gastronomy Academy" ofron tre kurse, të cilat përmbajnë specifikat e secilës prej kategorive që renditen si në vijim:

Kursi për pastiçier

Kursi për picajol

Kursi part-time

Gjithçka në favorin tuaj, pasi periudha kohore për secilin nga kurset varion në bazë të zgjedhjes që do bëni. Programet 1-2 vjeçare do të jenë më shumë se ndihmë për tu përgatitur për tregun. Jo vetëm kaq, pasi në AGA ju do të gjeni të tjera programe profesionale part-time 3 mujore për ndihmës kuzhinier, Master Picajol e shumë variacione të tjera, që do të shkojnë përshtat me aftësitë dhe dëshirën tuaj për profesionalizëm. Vetëm një fjalë kemi për ju: NXITONI!

https://www.instagram.com/p/CEuhe0kgWSc/?igshid=gj73m13ibzrj