ZODIAC 21 Janar 2022, 18:00

Zyrtarisht në sezonin e tyre, këta janë Ujorët e showbizzit shqiptar

Zyrtarisht në sezonin e tyre, këta janë Ujorët e showbizzit

Të gjithë mund të njohim ndonjë Ujor, por disa nga artistët, sportistët dhe aktorët më të famshëm festojnë ditëlindjet këtë sezon!

Sezoni i Ujorit fillon më 20 janar dhe zgjat deri më 18 shkurt. Pavarësisht pjesës "aqua", Ujori është shenja e fundit e ajrit, pas Binjakëve dhe Peshores. Ujorët janë njerëz me shpirt të lirë dhe shumë të pavarur. Një nga tiparet e tyre të shumta të personalitetit është të qenit një udhëheqës i lindur dhe gjithashtu t'i përmbahen kufijve të tyre!

Ujorët gjithashtu kanë pikat e forta të të qenit krijues, realist, të zgjuar dhe inteligjentë. Ata shpesh konsiderohen si më “të vetmuarot” - jo me qëllim, por, ata preferojnë t'i bëjnë gjërat në mënyrën e tyre.

Ndaj, më poshtë po ju listojmë disa personazhe të njohur shaiptarë, të shenjës së Ujorit, ku me siguri do të gjeni disa nga karakteristikat e përmendura:

Elvana Gjata

Zyrtarisht në sezonin e tyre, këta janë Ujorët e showbizzit

Çiljeta

Zyrtarisht në sezonin e tyre, këta janë Ujorët e showbizzit

Lyrical Son

Zyrtarisht në sezonin e tyre, këta janë Ujorët e showbizzit

Orinda Huta

Zyrtarisht në sezonin e tyre, këta janë Ujorët e showbizzit

Almeda Abazi

Zyrtarisht në sezonin e tyre, këta janë Ujorët e showbizzit

Floriana Garo

Zyrtarisht në sezonin e tyre, këta janë Ujorët e showbizzit

Aldon Lipe

Zyrtarisht në sezonin e tyre, këta janë Ujorët e showbizzit

Frederik Ndoci

Zyrtarisht në sezonin e tyre, këta janë Ujorët e showbizzit

Mero Baze

Zyrtarisht në sezonin e tyre, këta janë Ujorët e showbizzit

/News31