ZODIAC 17 Nëntor 2022, 09:30

Sipas horoskopit, nuk ka takime dashurie sot për këto shenja...

Sipas horoskopit, nuk ka takime dashurie sot për këto shenja...

Kur përpiqesh aq shumë të arrish një takim të dëshiruar, goditja që i jep shpresave lëvizja e Hënës së planetit Uran, patjetër që prish plane. Njerëzit gjatë këtij harku janë më të hapur për të ndryshuar emocionet, më entuziastë dhe larg mërzisë, por çuditërisht nxiten për të qëndruar në shtëpi.

 

Pra, nëse po përpiqeni të kontaktoni me dikë, sidomos për të krijuar marrëdhënie, kjo mund të mos ndihet si dita e duhur. Vendosja planetare na bën të mendojmë se s'do të arrijmë kurrë çfarë duam. Këto janë tri shenjat më të ndikuara prej plogështisë për sot:

 

1. Demi

Megjithëse njiheni si më miqësorët dhe ekstrovertët, ju nuk do të jeni të aftë të siguroni një takim dashurie sot. Kjo sepse Hëna e Uranit është vërdallë për t'u nxjerrë nga vetja.

2. Peshorja

Nëse nuk do të arrini takimin e duhur, mund t'u vijë si e papritur, sepse zakonisht dilni me këdo. Mbase ka qenë thjesht fat i mirë, por me shumë mundësi nuk do të funksionojë sot.

3. Peshqit

Me shumë mundësi e ke nxjerrë veten nga kjo fushë dhe ky është një lajm i mirë për ty. Ti nuk ke kohë për njerëzit dhe dramën, prandaj ndjen qetësi nga refuzimi.

 

 

Në këtë datë, do të vendosni veten mbi takimet, fakt që ju bën më të dëshiruar. Por ky mbetet problemi i të tjerëve sot. Shpenzojeni ditën në shoqërinë tuaj kësaj here!