ZODIAC 22 Nëntor 2022, 18:28

Shenjat e Horoskopit që do të bëjnë shumë para në 2023

Shenjat e Horoskopit që do të bëjnë shumë para në


2023 premton të sjellë shumë para për disa shenjë të Horoskopit, teksa ky do të jetë viti që premton financa jashtëzakonisht të mira për ta. Ose e thënë ndryshe do ta shohin portofolin e tyre plot me para. A jeni në mesin e tyre? Le ta shohim:

Dashi.

Dashi do të jetë ndër më të favorizuarit në sektorin financiar. Sapo Jupiteri të hyjë tek Demi në maj, Dashi duhet të hapë shampanjën dhe të fillojë festën. Kjo sepse ata do të kenë Jupiterin në shtëpinë e tyre të dytë, që ka të bëjë me financat e tyre dhe do t’u sjellë fat dhe favore të pabesueshme.

Ata mund të marrin një rrogë shtesë në punë, të gjejnë një burim të ri të ardhurash, të marrin para shtesë nga ku nuk e presin, të bëjnë një investim që do t’u sjellë fitime ose një marrëveshje të re financiare. E vetmja gjë që është e sigurt është se portofoli i tyre nuk do të jetë kurrë bosh, të paktën vitin e ardhshëm.

Peshorja.

Edhe Peshorja do të ketë një festë në 2023, që do të jetë një vit i shkëlqyer për financat e tij. Ai do të jetë ndër më të favorizuarit dhe me portofol “të fryrë”. Peshorja duhet të falënderojë po ashtu Jupiterin për këtë fat dhe hyrjen e tij në Dem, teksa do të jetë në shtëpinë e tyre të tetë të sigurimit dhe trashëgimisë.

Për shkak se shtëpia e 8-të ka të bëjë me financat e përbashkëta, ndoshta partneri i tyre do të marrë një rritje në punë ose më shumë të ardhura në përgjithësi, ose vetë Peshoret mund të marrin para. Sido që të jetë, ata do të kenë mundësinë ta shohin portofolin plot në një mënyrë apo në një tjetër.

Peshqit.

Për Peshqit, viti 2023 premton të sjellë mjaftueshëm para deri në maj. Kjo sepse deri atëherë, Jupiteri do të jetë në Dash dhe do të ndriçojë shtëpinë e tyre të dytë që ka të bëjë me financat e tyre. Është mirë që Peshqit të nxitojnë pak me planet financiare për të kapur periudhën e favorshme deri në maj.

Virgjëresha.

Xhepat e këtyre personave do të vazhdojnë të jenë plot në vitin 2023 se edhe 2022 s'ka qenë keq. Për sa kohë që Jupiteri është te Dashi, ai në fakt do të jetë në shtëpinë e tyre të tetë dhe do t’u japë atyre të gjithë favorin e tij në çështjet e tyre financiare.

Jupiteri është planeti i fatit dhe i bollëkut dhe kur ndodhet në një shtëpi që lidhet me paratë, atëherë shenjës përkatëse i jep favor të madh për më shumë të ardhura, rritje apo trashëgimi ose në përgjithësi para nga bixhozi apo kompensimi.

/News31