ZODIAC 29 Maj 2022, 17:23

Qershori do të jetë muaji më me shumë surpriza për një shenjë të horoskopit në veçanti

Qershori do të jetë muaji më me shumë surpriza për

Për të gjithë ata binjaket mund të merrni frymë lirshëm sepse horoskopi juaj i vitit 2022 është këtu për t’ju bekuar me me një lajm shumë të mirë.


Më 3 qershor, Mërkuri - planeti juaj në pushtet - do të përfundojë retrogradin e tij, duke ecur përpara në shtëpinë tuaj të 12-të të spiritualitetit.


Deri më 11 qershor, mund të përjetoni një ndryshim të thellë të zemrës,ndërsa Afërdita bashkon forcat me Uranin në shtëpinë tuaj të 12-të, ju mund të ndesheni me një sekret që përshkruan një pamje shumë të ndryshme nga ajo që keni menduar. Një admirues i fshehtë madje mund të bëhet i njohur! Dhe sapo Mërkuri të hyjë te Binjakët më 13 Qershor, mund të merrni edhe një mesazh të rëndësishëm.

Deri në datën 14 Qershor ky muaj do të jetë i mbushur me momente kulmore. Shigjetari do të ndriçojë një dritë sqaruese mbi shtëpinë tuaj të shtatë të partneritetit, duke bërë një shtytje të qëndrueshme drejt një drejtimi të ri. Ju mund të gjeni se një marrëdhënie bëhet më e fortë ndërsa i lini perspektivat kufizuese dhe kërkoni dashurinë dhe respektin që meritoni!


Është koha e përkryer për të marrë përgjegjësinë për financat tuaja dhe për të vendosur objektiva! Dhe sapo Venusi të hyjë te Binjakët më 22 qershor, do të jeni në një pozicion të bukur për të ngrënë dashurinë për veten sikur të ishte një ilaç që nuk dëshironi ta ndaloni kurrë.