ZODIAC 28 Tetor 2022, 17:17

Nëse i përkisni këtyre shenjave të Horoskopit, bëhuni gati ta "mbushni portofolin plot" në nëntor!

Nëse i përkisni këtyre shenjave të Horoskopit, bëhuni

Të gjitha gjasat janë që nëntori do të jetë një muaj prosperiteti dhe përparimi, por personave që i përkasin disa shenjave specifike të horoskopit do t'i duhet të punojnë më shumë dhe të jenë më aktive se të tjerat.Cilat janë dy shenjat që i pret shumë fat dhe para në këtë nëntor që po vjen.

Demi.

Marsi do ndikojë negativisht në motivimin e Demit dhe dëshirën e tyre për të qenë aktivë në sektorin financiar në përgjithësi. Ky planet do t’i inkurajojë ata të jenë me më pak "uri" dhe më shumë kursimtarë, por Venusi do të kompensojë lehtësisht negativitetin e Marsit në gjysmën e parë të muajit. Deri më 16 nëntor Demi do të duhet të punojë me kujdes dhe me sa më shumë përgjegjësi. Kjo do të ndihmojë në ruajtjen dhe shtimin e pasurisë. Është e rëndësishme të tregoni aftësitë dhe cilësitë tuaja më të mira. Gjysma e dytë e muajit do të jetë e favorshme për Demin, pasi Mërkuri do të zëvendësojë menjëherë Venusin e dobësuar.

Kjo kohë do të jetë ideale për blerje të shtrenjta, punë të përgjegjshme dhe vetëmohuese, drejtimin dhe hapjen e një biznesi. Shumica e marrëveshjeve të biznesit do të zbatohen me sukses, duke i dhënë Demit mundësinë për t’u bërë më të suksesshëm.

Bricjapi. 

Bricjapët mund ta kenë të vështirë në fillim të muajit, për faktin se mbrojtësi i tyre kryesor Marsi do të humbasë energjinë pozitive, duke shkuar në retrogradë. Afërdita do të ndihmojë për t'i shpëtuar nga humbjet, dhe në gjysmën e dytë të muajit Mërkuri do të jetë i lidhur, gjë që ka një efekt mjaft pozitiv tek Bricjapët.

Në nëntor, Bricjapët mund të presin ndryshime emocionale, por në përgjithësi, periudha do të jetë mjaft e favorshme për pasuri. Bricjapët do të arrijnë të gjejnë një rrugëdalje nga situatat e vështira dhe të arrijnë atë që ëndërrojnë në jetë, veçanërisht nëse u është dashur të punojnë shumë muajin e kaluar.

/News31