ZODIAC 29 Korrik 2023, 16:10

Kombinimi perfekt i dashurisë, dy shenjat e Horoskopit që formojnë "çiftin ideal"!

Kombinimi perfekt i dashurisë, dy shenjat e Horoskopit që

Le të dalim direkt e në temë, Akrepi dhe Peshqit janë dy shenjat shumë të përputhshme të Horoskopit, veçanërisht në fushën e dashurisë dhe romancës. Kimia e tyre është unike, ndërsa personalitetet e tyre përputhen shumë lehtë dhe plotësisht. Romanca dhe fantazia janë karakteristika të përbashkëta të tyre e kur bëhet fjalë për lidhjet e dashurisë, kombinimi i tyre ka gjithmonë sukses. Sigurisht që kjo kimi mund të mos jetë gjithmonë romantike dhe mund të përfundojë në një miqësi shumë të fortë, por në shumicën e rasteve elementi romantik është aty.

Akrepi është në fakt një shenjë më dinamike se Peshqit, e cila tenton të marrë forcë dhe guxim nga të tjerët, gjë që Peshqit zakonisht e kanë vetë dhe kështu në këtë rast, njëri plotëson tjetrin. Ata janë mjaft të përkushtuar ndaj njëri-tjetrit dhe më e rëndësishmja kimia e tyre në shtrat është fantastike. Fantazitë e dashurisë janë të vazhdueshme si nga njëri edhe nga tjetri, ndaj nuk mërziten asnjëherë kur bëhet fjalë për pjesën seksuale.

Një karakteristikë tjetër që kanë Peshqit dhe një Akrep mund të çmendet është se Peshqit, nisur nga natyra e tyre, janë më të ndrojtur në ndryshim nga Akrepat që duan të marrin iniciativa. Kështu, në një farë kuptimi ata ndihen sikur po i çojnë Peshqit në "shtigje të ndaluara" dhe kështu kënaqësia për ta është e dyfishtë.

Nga ana tjetër, diçka shumë e rëndësishme është që të dy  shprehin hapur ndjenjat e tyre, pa hezitim, gjë që krijon siguri të plotë për ta. Ata janë njerëz të qartë të paktën kur bëhet fjalë për ndjenjat dhe dëshirat e tyre, megjithatë lind një vështirësi e vogël kur Peshqit fillojnë të flasin me pesimizëm ndonjëherë, duke i bërë Akrepat të lodhen. Kjo është një situatë që ka nevojë për manipulime delikate nga ana e Akrepave, por asgjë e madhe për ta. 

/News31