ZODIAC 8 Qershor 2023, 17:54

Kini kujdes, këto do të jenë ditët më të vështira të qershorit për shumicën e shenjave të Horoskopit!

Kini kujdes, këto do të jenë ditët më të

Edhe pse në përgjithësi qershori pritet të jetë një muaj i këndshëm për shenjat e Zodiac-ut, kjo nuk do të thotë se nuk ka edhe ditë që duhet t’i kushtojmë vëmendje dhe duhet të tregojmë kujdes.  Hëna e Plotë e datës 4 sapo ka përfunduar, por ngjarjet e rëndësishme astrologjike për ditët në vijim vazhdojnë. Pra, cilat ditëve duhet t’u kushtojmë më shumë vëmendje dhe që mund të jenë shumë të vështira për shumicën e ditëve?

15 qershor: Mërkuri te Binjakët formon një katror me Saturnin te Peshqit, një aspekt vështirësie që sjell pasiguri, humor melankolik, tendencë për mendime negative dhe kufizuese. Nuk është një ditë e mirë për negociata financiare, për të shprehur ndjenjat apo për të rrezikuar. Ndikon në shenjat "e ndryshueshme": Binjakët, Virgjëresha, Shigjetari dhe Peshqit

17 qershor: Saturni kthehet në retrogradë te Peshqit, gjë që na bën të ndihemi të fustruar, por edhe një ndjenjë të përgjithshme pasigurie në lidhje me qëllimet tona personale.

19 qershor: Jupiteri te Demi formon një "gjashtkëndësh" me Saturnin te Peshqit. Ky aspekt na thërret të bëhemi realistë. Ne duhet të marrim masa për problemet tona. Në të njëjtën ditë, formohet katrori i Diellit me Neptunin, i cili mund të krijojë njëkohësisht konfuzion, sfond, gjykim të gabuar apo edhe zhgënjim.

26 qershor: Marsi në Luan formon një katror me Uranin te Demi, një aspekt veçanërisht nervoz që mund të tregojë tensione, sjellje provokuese, aksidente, lajme të papritura, reagime të dhunshme. Prek më së shumti Demin, Luanin, Akrepin dhe Ujorin.

/News31