ZODIAC 4 Qershor 2022, 12:19

Doni të dini si do të shkojë dita juaj sot?

Doni të dini si do të shkojë dita juaj sot?

Dashi

Hëna në shenjën e zjarrit Leo lidhet me planetin tuaj sundues Mars, i cili aktualisht është në shenjën tuaj, duke frymëzuar pasion, romancë dhe kreativitet! Saturni fillon retrogradën e tij në Ujor, duke ju gjetur duke reflektuar mbi kufijtë në jetën tuaj shoqërore.


Demi

Hëna në Luan përballet me planetin tuaj në pushtet Venusin, i cili aktualisht është në shenjën tuaj, Demi, duke ju gjetur veçanërisht të etur për t'u kënaqur me kënaqësi! Retrogradi i Saturnit fillon tek Ujori dhe ju po rimendoni qasjen tuaj ndaj karrierës ose jetës tuaj në publik.


Binjakët

Retrogradi i Saturnit fillon në shenjën tjetër të ajrit Ujori, i cili mund t'ju gjejë duke ripërpunuar planet e udhëtimit ose edukimit. Hëna përzihet me diellin në shenjën tuaj, Binjakët, duke frymëzuar një atmosferë të qetë dhe krijuese.


Gaforrja

Hëna në Luan mund t'ju gjejë të fokusuar në financat sot, dhe ndërsa Saturni retrograd fillon në Ujor, ju mund të jeni veçanërisht të etur për të riorganizuar qasjen tuaj në menaxhimin e parave.


Luani

Retrogradi i Saturnit fillon në shenjën tuaj të kundërt, Ujorin, duke ju gjetur ju dhe partnerët tuaj (në dashuri, biznes ose ndryshe) duke rishikuar përgjegjësitë tuaja të përbashkëta. Hëna, aktualisht në shenjën tuaj, përzihet me sundimtarin tuaj astrologjik, diellin, te Binjakët, duke sjellë mirë për jetën tuaj shoqërore.

 

Virgjëresha


Hëna në Luan ju inkurajon të ngadalësoni dhe të pushoni sot, por me Saturnin retrograde që fillon te Ujori, mund ta gjeni veten duke dashur të rregulloni "një gjë të fundit" në punë përpara se të relaksoheni! Mund të ndiheni të frymëzuar për të riorganizuar hapësirën tuaj të punës ose orarin tuaj: Merrni kohë për të shqyrtuar atë që duhet të rregullohet.

 

Peshorja


Hëna në Luan është në shesh me planetin tuaj në pushtet Venus, aktualisht në Demi, duke ju gjetur se keni realizime intensive për atë që është e rëndësishme për ju. Retrogradi i Saturnit fillon te Ujori dhe ju po rimendoni standardet dhe pritshmëritë tuaja, veçanërisht në jetën tuaj të dashurisë ose në ndjekjet krijuese!

 


Akrepi

Hëna në Luan krijon një lidhje të dobishme me planetin tuaj në pushtet Marsin, aktualisht në Dashi, gjë që mund të krijojë një atmosferë veçanërisht produktive në punë. Retrogradi i Saturnit fillon te Ujori, duke ju gjetur duke riorganizuar gjërat në shtëpi ose duke vendosur kufij të rinj.


Shigjetari

Hëna është në shenjën e zjarrit Luan sot, duke ju gjetur duke eksploruar mundësi të reja. Saturni fillon retrogradën e tij në Ujor, dhe ju mund të rishikoni dokumentet ose angazhimet, si dhe të reflektoni se çfarë do të thotë të jesh një komunikues i përgjegjshëm.

 

Bricjapi

Hëna në Luan mund t'ju gjejë duke zgjidhur çështjet financiare sot, dhe me planetin tuaj në pushtet Saturni që fillon retrogradën e tij në Ujor, ju mund të rishikoni seriozisht se çfarë do të thotë siguria për ju dhe si e buxhetoni pasurinë tuaj.


Ujori

Hëna është në shenjën tuaj të kundërt të Luanit sot, duke ndriçuar sektorin e marrëdhënieve të grafikut tuaj dhe duke frymëzuar lidhjen dhe mirëkuptimin. Planeti juaj sundues Saturni fillon retrogradën e tij në shenjën tuaj, Ujori, duke ju gjetur duke reflektuar mbi tema si përgjegjësia dhe detyra.


Peshqit

Hëna në Luan mund t'ju gjejë të etur për t'u organizuar, por Saturni fillon retrogradin e tij në Ujor sot, duke ju inkurajuar të ngadalësoni dhe të pushoni. Gjetja e një ekuilibri të shëndetshëm midis produktivitetit, relaksimit dhe ëndërrimit me sy është çelësi.