ZODIAC 9 Nëntor 2022, 22:01

3 shenjat e Horoskopit që nuk kërkojnë asnjëherë ndihmë dhe duan t’i zgjidhin gjërat gjithmonë vetë!

3 shenjat e Horoskopit që nuk kërkojnë asnjëherë

Secili prej nesh ka një mik që është gjithmonë pranë nesh, por që nuk kërkon kurrë ndihmë kur ka nevojë. Nuk është se nuk duan të jenë dramatikë, por kërkimin e ndihmës e shohin si diçka që i bën të duken të pambrojtur. Zakonisht këta "miq" i përkasin këtyre shenjave: 

Ujori.

Askush nuk është më i ekuilibruar se një Ujor. Sa herë që është e mundur, Ujori qëndron mënjanë dhe i shikon gjërat, në vend që të përfshihet dhe të marrë pjesë në "dramë". Në fakt, do të mund të merrni gjithmonë këshilla, mbështetje dhe ndihmë të dobishme nga një Ujor, por ai mendon se mund të zgjidhë gjithçka vetë. Kështu, kur kanë një problem, Ujorët tërhiqen nga bota dhe kërkojnë një zgjidhje, totalisht vetëm. Edhe pse duket se e dinë se çfarë po bëjnë, Ujorët janë të humbur në kujdesin e tyre të tepruar dhe kanë nevojë për të paktën dikë që t’i dëgjojë.

Peshqit.

Peshqit janë shumë emocionalë dhe intuitivë dhe për këtë arsye i pranojnë si të tyret problemet e njerëzve që janë të rëndësishëm për ta. Peshqit ju lejojnë të përdorni mirësinë e tyre në maksimum, por kur bëhet fjalë për veten e tyre, ata heshtin. Peshqit nuk do t’ju thonë kurrë se janë në telashe, edhe nëse është e qartë se po vuajnë. Pra, nëse vëreni se diçka nuk është në rregull, ndaloni dhe kthejini ato në drejtimin që duhet të shkojnë, krah për krah me ju.

Virgjëresha.

Kur jeni në telashe, gjithmonë mund të mbështeteni te Virgjëresha. Nëse keni probleme dashurie, ata do t’ju ndihmojnë të flisni për këtë deri në orën 2 të mëngjesit. Kur keni nevojë për diçka, Virgjëresha mund të lëvizë malet nëse ka diçka në dorën e saj, por kur ka nevojë vetë, mbizotëron heshtja e përgjithshme. Prandaj duhet t’i kushtoni vëmendje sjelljes së Virgjëreshës dhe në shenjat e para të vuajtjes së saj, pyesni se cili është roli juaj në gjithë këtë dhe bëjini të ditur se nuk është vetëm.

/News31