LIFESTYLE 14 Tetor 2021, 14:11

Vjeshtë/Dimër 2021: Trendet që duhet të dini me patjetër

Tendencat e modës vjeshtë/dimër 2021 po duken shumë më të gjalla se çdo sezon tjetër vjeshtë/dimër që kemi parë më parë. Tradicionalisht, muajt më të errët dhe më të ftohtë janë një kohë për tu veshur me veshje të trasha e pa ngjyra. Por, jo këtë herë. Koleksionet e reja erdhën menjëherë pas një periudhë izolimi (që është dukur si përjetësi) të dimrit dhe gjendja shpirtërore është dukshëm më komode se ajo e vitit të kaluar. Dizajnerët janë gati për të akorduar ngjyrën, eklekticizmin dhe optimizmin përmes modës, gjë që njerëzit kanë dëshiruar këto kohë.

Kjo përzierje e ngjyrave është një antidot për rehatinë në të cilën u mësuam gjatë vitit të kaluar.

Historia na tregon se kohët e vështira nxisin inovacionin, dhe ka pasur përparime dhe zhvillime të shumta për t'u vlerësuar në botën e modës.

Shikoni më poshtë trendet më të rëndësishme dhe më me ndikim të modës për sezonin vjeshtë-dimër 2021.

Shumë ngjyra

 

Pjesë të prera

 

Veshjet me logo

 

Veshjet me mbushje

 

Lule

 

Çanta shumë të mëdha

 

Y2K

 

Kostumet

 

Çdo gjë me shkëlqim

 

Veshje dëbore

/News31