Vajzat e famshme rikthejnë aksesorin e viteve ’90, që s’duhet të mungojë në garderobën tuaj!Kur bëhet fjalë për stilin e viteve ’90, ka disa detaje të rëndësishme si dekoltetë, çantat e vogla të dorës dhe këpucët e sheshta që e bëjnë kaq të lehtë identifikimin e një look-u nga kjo periudhë.  Duke marrë parasysh se ishte një kohë kur ishin në modë vetullat e holla, apo sytë e lyer me ngjyra të ndezura, është e vështirë të besohet se ndonjë nga trendet e viteve ’90 të rikthehet ditën e sotme. Por, kur shumë pak mund ta besonin një aksesor i atyre viteve po vihet re te shumë figura publike këto kohë dhe bëhet fjalë për kapsen e madhe të flokëve.


Fashion Girl Hair Accessories: Claw Clips

Fillimisht i pamë këto kapse të riktheheshin në Javën e Modës vjeshtë / dimër 2018 të Nju Jorkut, Por vajzat e modës kanë përqafuar këtë trend të viteve ’90 sërish dhe nuk duket se ato do të heqin dorë nga kjo së shpejti.

Bella Hadid

Fashion Girl Hair Accessories: Bella Hadid in a Claw Hair Clip

Claire's Spider Hair Claw

ASOS Metal Hair Clip

Athena Rain Co Minimalist Gold Hair Claw

Tegen Accessories Jurassic Hair Claw

Hailey Bieber

Fashion Girl Hair Accessories: Hailey Bieber in a Claw Hair Clip

Anthropologie Set of 3 Scalloped Tortoise Hair Clips

Anthropologie Set of 3 Assorted Claw Clips

Kaia Gerber

Fashion Girl Hair Accessories: Kaia Gerber in a Claw Hair Clip

Free People Iridescent Claw

 

Valet Studio Yoko Brown Marbled Hair Clip

/News31