SPORT 8 Korrik 2022, 21:47

Yjet e futbollit që i dhanë fund karrierës në moshë të re

Yjet e futbollit që i dhanë fund karrierës në moshë

Ditën e sotme Jack Wilshere, i cili u rrit dhe zhvilloi një pjesë të mirë të karrierës së tij te Arsenal-i, i dha fund jetës së tij aktive futbollistike në moshën 30-vjeçare. Një gjë e rrallë në rrethin e futbollit. 

Por ai nuk është i vetmi që "ka varur këpucët në gozhdë" në moshë kaq të re, më poshtë keni një listë me 10 lojtarë të njohur që kanë dalë në pension shumë më parë nga c'pritej. 

1.JACK WILSHERE (30)

Yjet e futbollit që i dhanë fund karrierës në moshë

2.ANDRE SCHURRLE (29)

Yjet e futbollit që i dhanë fund karrierës në moshë

3.DANIEL OSVALDO (30)

Yjet e futbollit që i dhanë fund karrierës në moshë

4.DANIEL AGGER (31)

Yjet e futbollit që i dhanë fund karrierës në moshë

5.ZINEDINE ZİDANE (34)

Yjet e futbollit që i dhanë fund karrierës në moshë

6.ERIC CANTONA (31)

Yjet e futbollit që i dhanë fund karrierës në moshë

7.PATRICK KLUİVERT (31)

Yjet e futbollit që i dhanë fund karrierës në moshë

8.FRANK RIJKAARD (32)

Yjet e futbollit që i dhanë fund karrierës në moshë

9.MARCO VAN BASTEN (28)

Yjet e futbollit që i dhanë fund karrierës në moshë

10.MICHEAL PLATINI (32)

Yjet e futbollit që i dhanë fund karrierës në moshë

/News31

Burimi: Albeu Sport