SPORT 25 Maj 2022, 21:46

Festë në Air Albania, Roma kalon në avantazh

Festë në Air Albania, Roma kalon në avantazh

Goli i parë në “Air Albania” është shënuar dhe Roma ka kaluar në avantazh pas 32 minutash që nga nisja e lojës.

Zaniolo ka shënuar në portën e holandezëve, duke përfituar nga mundësia e mirë që iu dha.

Kjo mundësi i erdhi nga Mancini, i icli i dërgoi një assist të mrekullueshëm.