LIFESTYLE 11 Tetor 2021, 11:42

Si të organizoni një festë për t’u mbajtur mend!

Si të organizoni një festë për t’u mbajtur mend!
Jeni në prag të festës së ditëlindjes? Doni t'i organizoni dikujt një festë surprizë dhe keni një mori idesh që ju ngatërrohen nëpër mend? Keni copëza dëshirash që s’po i harmonizoni dot dhe një lumë fotografish të zgjedhura nga Pinterest apo Instagram dhe nuk dini ç’të bëni përpara? Atëherë, kthejini dëshirat në realitet dhe mos lejoni që festa juaj të jetë thjesht një festë e zakonshme. Që të ndodhë kjo, ne ju vijmë në ndihmë duke iu sugjeruar një vend që do e kthejë festën tuaj nga të thjeshtë në një festë të paharrueshme. "Evi Detail Collection" vjen me një koncept të gjerë, të larmishëm dhe të qartë idesh për të realizuar dekorin e çdo eventi: ditëlindje, dasma, përvjetore, mbrëmje romantike etj. Gjithnjë në kërkim të së bukurës deri në detajin më të vogël të saj.  
 
View this post on Instagram
 

A post shared by Evi Detail (@evi_detail_collection)

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Evi Detail (@evi_detail_collection)

Besojini "Evi Detail Collection" momentin tuaj më të bukur dhe në këmbim do t'ju dhurohet magji dhe emocion i paharruar.  
 
View this post on Instagram
 

A post shared by Evi Detail (@evi_detail_collection)

Për festa me natyrë artistike dhe krijuese... Në natyrë, në shtëpi a salla të ndryshne. Tashmë e keni një zgjedhje: "Evi Detail Collection". Për më shumë informacione kontaktonin në numrin e celularit 068 693 0827 ose në adresën e Instagramit: @evi_detail_collection  
 
View this post on Instagram
 

A post shared by Evi Detail (@evi_detail_collection)

/News31