Realizohet dëshira e Elhaidës, më në fund dikush po e trajton si princeshë

One
Telekom

Ehaida Dani është një nga këngëtaret më të talentuara shqiptare.
Ajo vetëm pak ditë më parë deklaroi se dëshironte që njeriu që do ketë në krah ta trajtojë si princeshë dhe mesa duket kjo deklaratë nuk ka shkuar kot.

Këngëtarja ka postuar një foto në profilin e saj në Instagram duke na treguar se një tjetër gjë që ajo e pëlqen shumë janë trëndafilat e kuq.
Ajo na shfaqet me një tufë trëndafilash në duar, ku duket qartë se sa shumë i pëlqen ato. Por ajo që na mbetet e paqartë është: a janë dhuratë nga dikush?

Facile
Facile
My Dental