GOSS-BIZ 9 Shtator 2021, 19:05

Plotësohet pesëshja e vajzave/ Ekonomiste që pëlqen sportin, kjo është konkurrentja e re e “Për’puthen”

Sot është prezantuar vajza e pestë në “Për’puthen”, që ka plotësuar kështu vendin bosh në karriget e vajzave.

Ajo është Alvisa, ka studiuar në Fakultetin e Ekonomisë por i pëlqen të merret me sport.

Është 25 vjeç, nga Vlora dhe aktualisht menaxhon biznesin e saj.

Që në hyrje të saj ja arriti ‘të ndezë gjakrat’ në studio mes djemve, që i shprehën komplimentet e tyre.

Ajo zgjodhi për takimin e saj të parë, Taulant Muratajn, 26-vjeçarin nga Tirana.  Megjithatë, u cilësua si “takimi më i keq katërminutësh në historinë e emisionit”.

/News31