Pas Sarës, edhe Geliani deklarohet vetëm për të në Për’puthenNjë tjetër çift mund të formohet së shpejti në Për’puthen. Bëhet fjalë për Sarën dhe Gelianin të cilët janë deklaruar tashmë vetëm për njëri-tjetrin. Pasi Sara tha se fokusi i vetëm i saj është Geliani javë  e kaluar, edhe konkurrenti ka bërë sot të njëjtën deklaratë. Geliani u deklarua se është në progam vetëm për Sarën teksa shtoi se nuk ka ndjenja për asnjë në program, por vetëm për Sarën.

“Nuk e shoh veten me asnjë tjetër nga vajzat. Ka qenë një ndër pëlqimet e mia. Do ta shikojmë më vonë se si do të shkojë. Takimi me Sindin ka qenë shumë i bukur por unë nuk kam ndjenja, me vajzat e tjera unë kam shumë respekt. Kjo është deklarata ime”, tha Geliani.

Kjo deklaratë nxiti debate në studio rreth takimit të mëparshëm mes Sindit dhe Gelianit, ku Sindi i tha se ka tentuar ta puthë mirëpo ai e ka mohuar diçka të tillë.

Sindi: Ka qenë ai që u afrua dhe kur është dhënë koment i i takimit, ai në takim e ka pohuar.

Geliani: Si më kam thënë po? Po të doja do të të kisha puthur.

Sindi: S’lejoj asnjë të më puthë pa dëshirën time. Ti nuk ke përçarë asgjë se mes nesh se s’ka pasur asgjë.

Geliani: Një kërcim afër e bëjnë të gjithë.

/News31