NEWS 21 Nëntor 2022, 11:12

Video/Reshjet e dendura të shiut gjatë natës përmbysin rrugën e Arbrit

Video/Reshjet e dendura të shiut gjatë natës përmbysin

Reshjet e dendura të shiut kanë shkaktuar përmbytje në rrugën e Arbërit.

Reshjet e shiut të shoqëruara me erëra të forta, të cilat kanë vijuar natës gjithë natës dhe ditës së sotme, kanë sjellë  përmbytje në disa segmende të akseve rrugore nacionale e ruale.

Me problematikë për momentin ngelet aksi nacional Qafe e Buallit- Shupenzë, segment ky i rrugës së Arbërit i ndërtuar para 10 vitesh.

Njëkohësisht problematike është edhe situata në unazën e lagjes së vjetër-lagjes së re, ku rrugët janë nën pushtetin e ujit.

 

 

 

 

Burimi: Top Channel