NEWS 20 Korrik 2022, 12:12

U puthën në krye të detyrës, pezullohen nga detyra inspektorja e policisë në Vlorë dhe kolegu i saj

U puthën në krye të detyrës, pezullohen nga detyra

Drejtoria e Policisë së Vlorës ka reaguar menjëherë pas publikimit në disa portale të një fotoje, ku shiheshin dy efektivë policie, respektivisht inspektori F.Xh dhe kolegia e tij V.Ç duke u puthur në automjetin e patrullës.

U puthën në krye të detyrës, pezullohen nga detyra

NJOFTIMI I POLICISË:

Pas publikimit në rrjetet sociale, të një fotoje në të cilën shfaqen dy punonjës policie, në automjetin e shërbimit, duke shkelur Kodin e Etikës dhe Rregulloren e Policisë së Shtetit, Drejtori i Drejtorisë Vendore të Policisë Vlorë ka pezulluar menjëherë nga detyra inspektor F. Xh. dhe inspektore V. Ç., me detyrë punonjës të Patrullës së Përgjithshme të Komisariatit të Policisë Vlorë.

Njëkohësisht, Drejtoria e Standardeve Profesionale në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit ka nisur ecurinë disiplinore ndaj punonjësve të Policisë, për shkelje të rëndë.

Drejtoria Vendore e Policisë Vlorë falënderon mediat dhe qytetarët që denoncojnë raste të abuzimit me detyrën apo sjellje të pahijshme të punonjësve të Policisë dhe i inkurajon që të vijojnë të denoncojnë çdo rast abuziv që mund të kryejnë punonjësit e Policisë.