NEWS 2 Shtator 2023, 10:35

Shtyhet afati i regjistrimit në shkolla për nxënësit e klasës së parë dhe gjimnazit!

Shtyhet afati i regjistrimit në shkolla për nxënësit e

Drejtoria e Përgjithshme e Arsimit Parauniversitar njoftoi këtë të shtunë shtyrjen e afatit të regjistrimit të nxënësve për vitin e ri shkollor, deri më datën 4 shtator. Kështu, procesi i regjistrimit të nxënësve për vitin shkollor 2023-2024 për klasën e parë, gjimnaz ose shkollë të mesme të orientuar do të shtyhet deri më datë 04.09.2023 ora 23:59.

Ndërsa regjistrimi i nxënësve për vitin shkollor 2023-2024, për shkollën e mesme profesionale dhe gjimnaz me kohë të pjesshme mbi 18 vjeç do të vijojnë të mbeten të hapura deri më datë 30.09.2023 ora 23:59.

Deklarata e plotë:

“Shtyrje e afatit të regjistrimit, për vitin shkollor 2023-2024.
Të nderuar prindër dhe nxënës!

Procesi i regjistrimit të nxënësve për vitin shkollor 2023-2024 për klasën e parë, gjimnaz ose shkollë të mesme të orientuar do të shtyhet deri më datë 04.09.2023 ora 23:59.

Regjistrimi i nxënësve për vitin shkollor 2023-2024, për shkollën e mesme profesionale dhe gjimnaz me kohë të pjesshme mbi 18 vjeç do të vijojnë të mbeten të hapura deri më datë 30.09.2023 ora 23:59”, thuhet në njoftim."

/News31