NEWS 14 Shtator 2023, 09:24

Shkodër/Fillon sot heqja e kioskave dhe spostimi i shitësve ambulant

Shkodër/Fillon sot heqja e kioskave dhe spostimi i shitësve ambulant

Shumë shpejt në shkodër nuk do të ketë më as kioska dhe as shitës ambulantë, rrugëve të qytetit.

Këtë e bëri të ditur vetë Kryeministri Rama, ku përmes një postimi në rrjetet sociale tregon se ka nisur puna për pastrimin e rrugëve të Shkodrës nga kioskat dhe shitësve ambulantë.

Kryeministri kërkon mirëkuptim dhe bashkëpunim për një Shkodër të pastër.

“Mirëmëngjesi dhe me thirrjen për mirëkuptim dhe bashkëpunim për një Shkodër më të pastër siç i ka hije, në mbështetje edhe të Bashkisë dhe Benetit, që me përkushtim të admirueshëm po punon çdo ditë për heqjen e kioskave e spostimin e shitësve ambulant vend e pa vend, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama.