NEWS 14 Maj 2023, 11:04

Sherr në një nga qendrat/ Ndërpritet votimi në Durrës

Sherr në një nga qendrat/ Ndërpritet votimi në Durrës

Në një shkollë afër Spitallës në Durrës është ndërprerë votimi pas një incidenti në ambientet e jashtme.

Ka pasur një sherr ndërmjet mbështetësve të dy forcave politike në korridor dhe sekretari që përfaqëson forcën “Bashkë Fitojmë” ka marrë vulën dhe është larguar çfarë ka bërë të ndërpritej votimi për 30 minuta.

Pas sherrit që ndodhi në korridor, nga frika u larguan njerëzit, unë nuk u largova isha në oborr", u shpreh sekretari për Top Channel.

Policia ka rrethuar zonën për të monitoruar dhe parandaluar sherre të tjera.

Sherri i ndodhur ka qenë jo i përmasave të vogla, ku dy palët janë qëlluar me grushte.