NEWS 6 Gusht 2022, 16:56

Pas ngjarjes në Himarë, Gledis Nano inspekton masat për sigurinë në plazhe

Pas ngjarjes në Himarë, Gledis Nano inspekton masat për


Ditën e sotme Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Gledis Nano, inspektoi vetë në terren masat shtesë të marra për rritjen e sigurisë në plazhe, pas ngjarjes tragjike të Himarës pak ditë më parë.

Nano, i shoqëruar nga Drejtori i DVP Lezhë Drejtues i Parë Vehbi Bushati, zhvilloi një takim me efektivët e Policisë së Shëngjinit dhe më pas me efektivët e Stacionit të Policisë Kufitare Shëngjin, të cilët mbulojnë zonën bregdetare në qarkun Lezhë. Ai ka kërkuar nga drejtuesit e strukturave, si dhe nga efektivët, angazhim për zbatimin e detyrave dhe masave shtesë me qëllim  parandalimin e  ngjarjeve që cënojnë jetën dhe shëndetin e pushuesve në plazhe e zona turistike.

Pas ngjarjes në Himarë, Gledis Nano inspekton masat për

“Punoni me përkushtim dhe përgjegjësi, pasi detyra që kryeni është sa e vështirë, aq edhe fisnike. Me punën, angazhimin dhe ndershmërinë tuaj keni në dorë jetën e sigurinë e qytetarëve, imazhin e Policisë së Shtetit, si dhe të vendit në tëresi. Ky është privilegj, po aq edhe përgjegjësi, ndaj mos neglizhoni askënd, cilido qoftë, zbatoni ligjin e vetëm ligjin dhe shërbejuni qytetarëve me përkushtim e humanizëm”,-tha Nano.

Pas ngjarjes në Himarë, Gledis Nano inspekton masat për

Gjatë vrojtimit me dylbi dhe kamera nuk është konstatuar asnjë mjet lundrues në zonat ku ka pushues, të paktën në zonën e Shëngjinit.

Pas ngjarjes në Himarë, Gledis Nano inspekton masat për