NEWS 14 Maj 2023, 20:53

Dalin rezultatet e para të votimit në Kamëz dhe Vorë!

Dalin rezultatet e para të votimit në Kamëz dhe Vorë!

Votimi është mbyllur pak minuta më parë në të gjitha qendrat e votimit në Shqipëri.

Ndërkohë Top Channel sjell edhe të dhënat e para nga rezultatet e votimit të qytetarëve.

Rakip Suli i Partisë Socialiste kryeson në Kamëz me 60% të votave.

Dalin rezultatet e para të votimit në Kamëz dhe Vorë!

Gjithashtu edhe në Vorë, merr pjesën më të madhe të votave, kandidati i Partisë Socialiste.

Dalin rezultatet e para të votimit në Kamëz dhe Vorë!