NEWS 14 Mars 2023, 17:32

Bordi i Transparencës ndryshon çmimin e karburanteve, sa do të shiten nafta, benzina dhe gazi?

Bordi i Transparencës ndryshon çmimin e karburanteve, sa do të

Bordi i Transparencës ka ndryshuar sërish çmimin e karburanteve, referuar të dhënave lidhur me bursën Platts të datës 13.03.2023.

Çmimi i naftës është ulur nga 193 lekë/litër në 189 lekë/litër, po ashtu edhe benzina e gazi janë ulur më 4 lekë, respektivisht do të shiten me 186 lekë/litër dhe 76 lekë/litër.

Çmimet e reja do të futen në fuqi nga dita e sotme në orën 18:00.

/News31