NEWS 17 Shkurt 2023, 10:09

10 ditë nën rrënojat e tërmetit, shpëtohet 17 vjeçarja në Turqi

10 ditë nën rrënojat e tërmetit, shpëtohet 17

Kjo e premte ka nisur me lajme të mira nga Turqia.

Pas 10 ditësh nën rrënojat e tërmetit të tmerrshëm, ekipi I shpëtimit ka arritur të nxjerrë një 17 vjecare. Pavarësisht kushteve tepër të vështira, vajza ja kishte dalë të mbijetonte dhe të jetë në gjendje të mirë shëndetësore.

Edhe pse fatkeqësisht numri I viktimave sa vjen e rritet, ekipet e shpëtimit vazhdojnë ende punën e tyre duke shpresuar për të tjera raste pozitive.