Ndërron jetë 50-vjeçari që tërhoqi qenin zvarrë me makinë

One
Telekom

Vetëm pak kohë pasi doli në të gjiths mediat dhe rrjetet sociale dhe u arrestua nga policia, ka ndërruar jetë Faik Përkoxha, 50-vjeçari i cili tërhoqi zvarrë me makinë qenin e tij në Sukth.

Sipas “Iconstyle” ai ka ndërruar jetë në Dibër, qytet në të cilin jetonte. Lajmin e kanë konfirmuar edhe familjarët e tij, duke bërë me dije se ka vdekur për shkak të një infarkti.

Facile
Facile
My Dental

Të njohur të tij thonë se ai nuk vuante nga asnjë sëmundje, ndërkohë që për rastin e qenit, thonë se ai zotëronte disa të tilë dhe ende nuk e dinë arsyen pse e ka bërë atë veprim.

Përkhoxha do të dilte të nesërmen ose një ditë më pas për t’u njohur me masën e sigurisë para gjykatës.

/News31