“Mos fol më mbylle!” Ada dhe Alvisa debatojnë me tone të ashpraDitën e sotme në “Për’puthen” u transmetua takimi i parë mes Bashkimit dhe Alvisës. Të dy ishin shumë të ëmbël në takim dhe duket se po përshtateshin me njëri-tjetrin. “Jam pak i ndrojtur, kam një mur mbrojtës, dua ta testoj një femër, jam pak xheloz. “- tha i riu në takim duke shkaktuar diskutime mes tyre.


 

Mirëpo, takimi i tyre solli debat në studio, pasi Alvisa u komentua se ishte e ftohtë në takim. Ada e quajti një takim në shkollë fillore, gjë e cila revoltoi Alvisën.

 Ada: Mu duk fiks si takimet në shkollën fillore, asnjë emocion, të betohem që e prisja.

Alvisa: Aty kishte flirtim, kërkesë llogarie, ti cfarë bëre me Edin asgjë.

Ada: Ti pse s’ fole?

Alvisa: Logjiko arsyeto vajzë e dashur, flisni me argumente.

Ada: Alvisa më duket shumë e tërhequr, Bashkimi më pëlqen, por si shikoja bashkë fare në takim.

Alvisa: Ti i hipe sipër.

Ada: Flit me argumente, kujt i hipa sipër unë. Mos flit kot.

 

/News31