Vetem me një fotografi, fitoni dhurata fantastike. Ju tregojmë se si të merrni pjesëDhuratën më të bukur për këtë fundvit keni mundësinë ta merrni në mënyrën më të thjeshtë, duke qenë kreativë dhe me pak fat. Sfidat e fundit e “MediaAlert” në rrjetet sociale, mund t’ju bëjë fitues të paisjeve teknologjike që dëshironi prej kohësh, ju mjafton vetëm një foto dhe sigurisht të bëheni pjesë e këtij konkursi. Cilat janë rregullat?


Duhet të bëni një fotografi kreative me paisjet elektronike që dispononi dhe duhet ta postoni në profilin tuaj në Facebook ose Instagram, duke bërë tag “MediaAlert Albania” ( në këtë adresë ose këtë adresë). Gjithashtu foton duhet ta dërgoni në Direct Message (Instagram) ose Messenger-in e “MediaAlert Albania“.

Do të ketë jo 1, por 3 fitues, dhe çmimet janë:

➡️ Xiaomi MI Electric Scooter M365 Black
➡️ Tablet Prestigio Wize 3771 3G
➡️ Samsung Galaxy A50 4GB/128GB Blue3

Fituesin e çmimit të parë do të përzgjidhë një fotograf i njohur profesionist në datën 30 Dhjetor në emisionin “Pardon my French”, në Top Albania Radio, ndërsa dy fituesit e tjerë do të jenë ata që kanë më shumë “like” në fotot e shpërndara në rrjetet sociale.

Mos harroni, tregohuni sa më kreativë të mundeni dhe dhuratat mund të jenë tuajat!

/News31