LIFESTYLE 30 Maj 2022, 11:50

Zbuloni çfarë do të ndryshojë te iPhone 14

Zbuloni çfarë do të ndryshojë te iPhone 14

iPhone 14 do të dalë në treg në fund të këtij viti me të gjitha versionet, Max, Pro dhe ProMax.

Mes ndryshimeve të tjera që ndoshta nuk do të bëjnë ndonjë diferencë të jashtëzakonshme me tiparet e iPhone-it të mëparshëm, ky i riu do të vijë me një kamer të përparme të nivelit të lartë.

iPhone dallon në fakt për cilësinë e kamerave, por kompania Apple është siguruar që kësaj here të sjellë cilësinë më të mirë edhe për fotot që i bëni vetes me kamerën para.

Apple ka zgjedhur LG Innotek për të prodhuar kamerën e përparme të iPhone 14, e cila mund të kushtojë tre herë më shumë se kamera origjinale e përparme e prodhuar nga një prodhues kinez.