LIFESTYLE 17 Dhjetor 2021, 11:38

Të gjitha ngjyrat e Rozana Radit që do t’ju bëjnë të ndiheni ngrohtë dhe ‘stylish’ këtë dimër

Të gjitha ngjyrat e Rozana Radit që do t’ju bëjnë

Po kërkoni diçka të ngrohtë për dimrin? Jo të ngarkuar? Doni që të dukeni bukur kur të dilni rrugëve të Tiranës, dhe jo vetëm? Të ndiheni edhe komode?

Epo, “zgjidhjen” e dimë! “Rose” nga Rozana Radi, që sapo ka ka prezantuar koleksionin e dimrit.

Të gjitha ngjyrat e Rozana Radit që do t’ju bëjnë

Kostume të ngrohta, e sigurisht shumë ‘stylish’. Për ju që vendosni me vështirësi për ngjyrat, nuk ka nevojë të shqetësoheni sepse keni një larmishmëri zgjedhjesh, për të gjetur çfarë ju përshtatet.

Të gjitha ngjyrat e Rozana Radit që do t’ju bëjnë

Të gjitha ngjyrat e Rozana Radit që do t’ju bëjnë

Të gjitha ngjyrat e Rozana Radit që do t’ju bëjnë

Nëse jeni “të fiksuar” me detajet, pa dyshim logoja handmade do t’ju tërheqë vëmendjen.

Të gjitha ngjyrat e Rozana Radit që do t’ju bëjnë

Epo, ju që jeni lodhur duke u sorollatur nëpër dyqane për blerjet e dimrit, tashmë s’keni pse të mendoheni më!

Të gjitha ngjyrat e Rozana Radit që do t’ju bëjnë

Mos harro, të gjitha ne jemi nga pak “Rose”!

/News31