LIFESTYLE 23 Shkurt 2023, 14:50

Opsioni i ri i TikTok na kujtoi opsionin e famshëm të Facebook vite më parë

Opsioni i ri i TikTok na kujtoi opsionin e famshëm të Facebook vite

TikTok ka sjellë një të ri për të gjithë përdoruesit e saj. Bëhet fjalë për atë që është quajtur "nudge" (shtytës). Nudge vjen nga anglishtja dhe nënkupton të shtysh dikë butësisht me bërryl për t'i tërhequr vëmendjen.

Funksioni i nudge në TikTok u shfaq në aplikacion verën e kaluar, por ka filluar të shpërndahet dhe të përdoret së fundmi. Megjithatë është ende në fazë testimi.

Cfarë ju kujtoi ky opsion? "Poke" e famshëm të Facebook të përdorur vite më parë, ku ti "ngacmon" dikë për t'i tërhequr atij vëmendjen.