LIFESTYLE 10 Janar 2022, 23:11

Menduam se nuk do të riktheheshim më, por këto çizme të viteve 2000 janë sërish trend!

Menduam se nuk do të riktheheshim më, por këto çizme

Trendi për modën e frymëzuar nga Y2K vazhdon të rishfaqë elementët kryesorë të veshjeve të 20 viteve më parë, ishte vetëm çështje kohe përpara se çizmet Ugg të ktheheshin në modë.

Gjatë vitit të kaluar, versionet e reja të këpucëve i pamë tek Hailey Bieber dhe Bella Hadid, si dhe tek personazhet e TikTok, Victoria Paris dhe Lauren Wolfe. Cher madje u bë imazhi Ugg për pranverën 2022.

Yjet tashmë kanë përqafuar trendin e ri duke i kombinuar si me pamje casual, sportive ashtu dhe me veshjet elegante.

Nëse dëshironi të përvetësoni trendin, harroni versionet e larta dhe zgjidhni këto çizme komode që mund t’i kombinoni lehtësisht me streçe, xhinse dhe fustane.

Për më tepër shihni vajzat e famshme dhe kombinimet e tyre:

Menduam se nuk do të riktheheshim më, por këto çizme

Menduam se nuk do të riktheheshim më, por këto çizme

Menduam se nuk do të riktheheshim më, por këto çizme

Menduam se nuk do të riktheheshim më, por këto çizme

Menduam se nuk do të riktheheshim më, por këto çizme

Menduam se nuk do të riktheheshim më, por këto çizme

Menduam se nuk do të riktheheshim më, por këto çizme

Menduam se nuk do të riktheheshim më, por këto çizme

Menduam se nuk do të riktheheshim më, por këto çizme

Menduam se nuk do të riktheheshim më, por këto çizme

/News31