LIFESTYLE 7 Qershor 2022, 15:35

Liceu Artistik jep koncert për 60 vjetorin e Universitetit të Arteve

Liceu Artistik jep koncert për 60 vjetorin e Universitetit të Arteve

Koncert Souvenir
Mësuesit e Liceut Artistik “Jordan Misja”Tiranë japin koncert klasik për 60-vjetorin e Akademisë së Arteve sot Universiteti i Arteve.


Shumë breza që sot luajnë në instrument dhe këndojnë nëpër botë kanë dalë nga këto dy institucione kulture.


Orkestra e Liceut Artistik nën drejtimin e Dirigjentes Besa Kacinarit dhe udhëheqëse artistike Etleva Kolnikaj do të luhen dhe kendohen vepra të kompozitorëve botërore si Mozart Scalatti Liszt Vivaldi etj.


Ju ftojmë sonte me 7 Qershor ora 19:30 në Universitetin e Arteve.

Liceu Artistik jep koncert për 60 vjetorin e Universitetit të Arteve

Liceu Artistik jep koncert për 60 vjetorin e Universitetit të Arteve