LIFESTYLE 6 Janar 2023, 15:21

Kush janë personazhet e njohur që paguhen më shumë nga Instagram?

Kush janë personazhet e njohur që paguhen më shumë nga

"Hopper HQ" ka publikuar listën e njerëzve më të pasur në Instagram për vitin 2022, duke bërë një analizë të llogarive më të ndjekura dhe vlerën milionere të secilit prej postimeve të tyre të publikuara.

Kendall Jenner (@kendalljenner) – 237 milion ndjekës në Instagram në 2022 – 1.2 milion dollarë për postim

Neymar Junior (@neymarjr) – 174 milionë ndjekës në Instagram në 2022 – 945,000 dollarë për postim

LeBron James (@kingjames) – 121 milionë ndjekës në Instagram në 2022 – 657,000 dollarë për postim

David Beckham (@davidbeckham) – 73 milionë ndjekës në Instagram në 2022 – 397,000 dollarë për postim

Ronaldinho (@ronaldinho) – 66.3 milion ndjekës në Instagram në 2022 – 360,000 dollarë për postim

Cristiano Ronaldo (@cristiano) – 442 milionë ndjekës në Instagram në 2022 – 2.3 milionë dollarë për postim

Kylie Jenner (@kyliejenner) – 338 milion ndjekës në Instagram në 2022 – 1.8 milion dollarë për postim

Leo Messi (@leomessi) – 327 milionë ndjekës në Instagram në vitin 2022 – 1.7 milionë dollarë për postim

Selena Gomez (@selenagomez) – 320 milionë ndjekës në Instagram deri në vitin 2022 – 1.7 milionë dollarë për postim

Dwayne ‘The Rock’ Johnson (@therock) – 315 milion ndjekës në Instagram në 2022 – 1.7 milion dollarë për postim

Kim Kardashian (@kimkardashian) – 311 milion ndjekës në Instagram në 2022 – 1.6 milion dollarë për postim

Ariana Grande (@arianagrande) – 311 milion ndjekës në Instagram në 2022 – 1.6 milion dollarë për postim

Beyonce Knowles (@beyonce) – 256 milion ndjekës në Instagram në 2022 – 1.3 milion dollarë për postim