LIFESTYLE 26 Dhjetor 2022, 12:10

Ju tregojmë 25 pemët më të bukura të Krishtlindjeve në të gjithë Europën

Ju tregojmë 25 pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Pemët e Krishtlindjes simboli i kësaj feste dhe padyshim një ndër detajet më të bukur zbukures në çdo qytet gjatë periudhës festive. 

Nëse keni vendosur të festoni Krishtlindjet në Gjermani, Francë, Austri, Mbretëri e Bashkuar, Belgjikë, Poloni, Zvicër, Spanjë, Itali apo kudo tjetër në Europë, ja ku i keni pemët më të bukura të Krishtlindjes në Europë.

Varshavë – Poloni

Ju tregojmë 25 pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Londër – Mbretëri e Bashkuar

Ju tregojmë 25 pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Vienë -Austri

Ju tregojmë 25 pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Zagreb – Kroaci

Ju tregojmë 25 pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Edinburg – Skoci

Ju tregojmë 25 pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Budapest – Hungari

Ju tregojmë 25 pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Köln – Gjermani

Ju tregojmë 25 pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Paris – Francë

Ju tregojmë 25 pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Monte Carlo – Monako

Ju tregojmë 25 pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Vilniusi – Lituani

Ju tregojmë 25 pemët më të bukura të Krishtlindjeve