LIFESTYLE 25 Tetor 2022, 18:14

Ju prezantojmë me shenjat më narciste të Horoskopit!

Ju prezantojmë me shenjat më narciste të Horoskopit!Virgjëreshat

Virgjëreshat kanë të paktën një tipar narcisist që e dinë pothuajse të gjithë, ato janë të bindur se janë gjithmonë "gjeniu në dhomë". 

Virgjëreshat janë plot me vetbesim dhe kanë çdo mjet për t’i bërë të tjerët që t'i duan. Zgjuarsia i bën edhe gënjeshtarë shumë të mirë dhe do të gënjejnë për të marrë atë që duan. Narcistët dhe Virgjëreshat janë njësoj dhe mund të sillen në një mënyrë arrogante.

Demi

Demi priret të besojë se është më i miri dhe meriton më shumë se shumica e njerëzve dhe bën gjithçka për përfitimin e tij personal. Demave u mungon aftësia për të qenë empatikë – nëse nuk u ndodh atyre, atëherë ata as nuk do të mundohen të përpiqen ta kuptojnë atë çka ndodh.

Demi dhe narcisistët kanë edhe një tjetër të përbashkët, sjellje intensive të zemërimit. Ata janë mjeshtër manipulues dhe mund të jenë të cekët dhe materialistë. Megjithatë, gjëja më narcisiste për Demin është aftësia e tyre për t’i nxitur njerëzit të bëjnë gjëra që nuk do t’i bënin kurrë normalisht. Duhet të jeni vigjilentë kur keni të bëni me Demin.

Luani

Luanët janë aq të kënaqur me vetveten sa nuk është e vështirë t’i shohësh si narcistë. Ata sinqerisht besojnë se bota rrotullohet rreth tyre dhe se ata janë të justifikuar të bëjnë gjithçka që duan për ta mbajtur atë në atë mënyrë. Ata shfaqen si shumë të sigurt, por janë fshehurazi të pasigurt, ashtu si një narcisist.

/News31