LIFESTYLE 14 Dhjetor 2022, 11:14

Instagram sjell opsionin e ri për të gjithë ata që nuk dijnë "nga t'ia fillojnë" për të nisur bisedën me dikë

Instagram sjell opsionin e ri për të gjithë ata që nuk

Instagram prezantoi ditën e sotme një opsion të ri, që duket sikur po tenton ta shndërrojë platformën në një konkurrent të Twitter-it.

Notes (shënimet) është opsioni i ri, përmes së cilit përdoruesit mund të përdorin tekst/emoji/figura për të përditësuar miqtë e tyre me lajme, ide, mendime e kështu me radhë.

Për të shkruar te Notes, mjaftoni të shkoni te inbox, klikoni foton tuaj dhe më pas në kutinë “Share what’s on your mind” shkruani mesazhin që doni të publikoni. Në vijim, zgjidhni nëse do ta ndani me të gjithnjë followers apo vetëm me ata që i keni në listën e Close Friends (miqtë e ngushtë). Shënimi do të shfaqet në krye të mesazheve për 24 orë dhe përgjigjet do të vijnë si DM.

Instagram e ka cilësuar këtë si një mënyë më të lehtë që njerëzit të komunikojnë me miqte e tyre virtualë.

Instagram sjell opsionin e ri për të gjithë ata që nuk