LIFESTYLE 21 Nëntor 2022, 19:52

Historia e fortë që fshihet pas një darke private që u bë në Tiranë

Historia e fortë që fshihet pas një darke private që u

Që kur mediat sociale u bënë pjesë e rëndësishme e jetës sonë, duket se gjithçka rrotullohet rreth tyre por në fakt nuk është gjithmonë kështu... Gjithçka rrotullohet rreth idesë së veçantë që bën bashkë njerëz me influencë të cilët edhe pa pasqyruar asgjë në rrjetet sociale e kanë forcën për të bërë një biznes të suksesshëm. Të sjellësh HISTORINË e Londrës në Tiranë, sigurisht që do tërheqësh vëmendjen e të gjithëve, edhe nëse nuk janë të ftuar në event. 

Historia e fortë që fshihet pas një darke private që u

Historia e fortë që fshihet pas një darke private që u

Për të gjithë ata që mendojnë se tek “Maison De Parfum” ka thjesht aroma fantastike, të veçanta dhe që zgjasin, ka diçka tjetër shumë më tepër se kaq... Ju nuk hidhni thjesht një parfum, ju keni në lëkurë një histori. Një histori që në këtë rast ka zanafillën 262 vite më parë kur James Henry Creed i dhuroi Mbretit George III një palë dorashka lëkure me aromë marramendëse. Më pas nga Londra në Paris me kërkesë Napoleon Bonaparte, CREED u bë një nga krijuesit më të kërkuar të parfumeve.  
Jo pa qëllim jua thamë këtë pasi eventi i Maison De Parfum për “Creed” ishte i gjithi një histori... Një darkë private që bëri bashkë ata që e provuan në lëkurë që prej fillimit të idesë që aromat e veçanta të diferencojnë dukshëm. 

Historia e fortë që fshihet pas një darke private që u

Tashmë është e qartë që emri “Maison De parfum” do të thotë që edhe eventet kaq private, kanë aromën dhe jehonën më të veçantë në kryeqytet. Një darkë e kuruar në detaje për të prezantuar “gjenialitetin” e shtëpisë së parfumeve mbretërore “Creed”. 

Për të vërtetuar gjthçka që thamë më sipër shijoni fotot nga eventi që tërhoqi vëmendjen e të gjithëve:

Historia e fortë që fshihet pas një darke private që u

Historia e fortë që fshihet pas një darke private që u

Historia e fortë që fshihet pas një darke private që u

Historia e fortë që fshihet pas një darke private që u

Historia e fortë që fshihet pas një darke private që u

Historia e fortë që fshihet pas një darke private që u

Historia e fortë që fshihet pas një darke private që u

Historia e fortë që fshihet pas një darke private që u
/News31