LIFESTYLE 29 Maj 2022, 16:34

E bukura në Shqipëri e Kosovë sa vjen e po zhvillohet dhe ky event e verteton këtë

E bukura në Shqipëri e Kosovë sa vjen e po zhvillohet dhe ky

Mak Cosmetics është një ndër kompanitë më të njohura në fushën e së bukurës në Kosovë. Që prej vitit 2002, Mak është bërë një ndër emrat më të dashur për vajzat dhe gratë me produktet dhe shërbimet që ofron. Në programin "N'majë të gjuhës" jemi njohur edhe me shumë me këtë kompani dhe produktet e saj. 

E bukura në Shqipëri e Kosovë sa vjen e po zhvillohet dhe ky

Mak Cosmetics lindi në Pejë rreth 20 vite më parë si një kompani e specializuar në produktet profesionale  dhe sot vazhdon misionin e saj në bashkëpunim të ngushtë me stilistët e flokëve dhe partnerët ndërkombëtarë. Produketet të cilat ata përdorin dhe shesin janë me standarte ISO.

E bukura në Shqipëri e Kosovë sa vjen e po zhvillohet dhe ky

Së fundmi skuadrës së Mak i është bashkuar përkohësisht një profesionist italian një nga më të mirët i cili kujdeset prej vitesh për flokët e vajzave dhe grave italiane. Në një seminar mjaft interesant, Giovani Rinelli erdhi në Kosovë për të trajnuar të rinjt e të reja të bëhen akoma më profesionistë në sektorin e flokëve.

Eksperti italian foli për këtë eksperiencë në Kosovë e cila duket se po i le shije mjaft pozitive.

E bukura në Shqipëri e Kosovë sa vjen e po zhvillohet dhe ky

Ne na vjen mirë që specialistë të tillë, nuk ngurojnë të vijnë e të japin kontributin e tyre profesional në Kosovë.