LIFESTYLE 8 Korrik 2023, 17:38

DRIP therapy, favori më i mirë që mund t’i bëni trupit tuaj!

DRIP therapy, favori më i mirë që mund t’i bëni trupit

A e dini se shumica e suplementeve që po merrni nga goja nuk absorbohen në mënyrë efikase? Terapia me lëndë ushqyese IV plotëson vitaminat dhe mineralet ndërsa hidraton qelizat tuaja në mënyrën më efektive të mundshme.

Shumë probleme shëndetësore janë të lidhura me patologjite e traktit tretes, inflamacionin dhe paaftësinë e traktit gastrointestinal për të përpunuar dhe thithur siç duhet lëndët ushqyese. Kur administrohet në mënyrë intravenoze, kjo pengesë anashkalohet dhe lëndët ushqyese kritike i dërgohen trupit aty ku ka më shumë nevojë për to, me biodisponibilitet 100%.

DRIP therapy, favori më i mirë që mund t’i bëni trupit

Menuja e pasur e opsioneve pranë klinikës FitHealth përmban infuzione dhe injeksione që mbështesin sistemin tuaj imunitar, rivendosin ekuilibrin e elementeve ushqyes, rrisin nivelet e energjisë, rrit metabolizmin, përmirëson funksionin njohës dhe optimizon trupin dhe mendjen tuaj!

Favori më i mirë që mund t’i bëni shëndetit është DRIP therapy! 

/News31