Jasmina dhe Ola tregojnë arsyen e prishjes së miqësisë së tyreDisa ditë më parë Ola Zenelaj iu bashkua Për’puthen dhe mori vëmendjen e të gjithëve për shkak se tregoi se dikur ka qenë shoqe me Jasminën. Ato kanë qenë dikur shoqe, por para 2 vitesh i kanë dhënë fund miqësisë së tyre. Mirëpo, pak ditë më vonë u tha se vajzat jetonin në të njëjtën shtëpi pasi u bënë virale disa pamje ku vajzat dilnin nga hyrja e pallatit ku jetojnë për të marrë një porosi, në një interval kohor të shkurtër nga njëra-tjetra.

Por këto aludime janë hedhur poshtë nga ato, të cilat i kanë mohuar këto zëra. Ditën e sotme konkurrentet kanë sqaruar se përse kanë dy vite që nuk flasin me njëra-tjetrën. Jasmina tha se shkak janë bërë pakënaqësitë në shoqëri  teksa Ola u shpreh se ajo është shoqe toksike. Jasmina tha se marrëdhënia e tyre është ndërprerë në udhëtimin në Maltë, pas dy ditësh se një ditë ishte udhëtimi, pas dy ditësh kanë folur më.

Ola: Njerëzit duan të dinë se përse jemi zënë ne të dyja.

Jasmina: Pakënaqësi në shoqëri.

Ola: Ndoshta ka ndikuar toksillëku jot?

Jasmina: Po ashtu jam.

Ola: Unë e pranoj se kush je, nuk besoj që të ka ngelur qejfi.

Jasmina: Marrëdhënia jonë është ndërprerë në udhëtimin në Maltë, pas dy ditësh se një ditë ishte udhëtimi, pas dy ditësh kemi folur ne. Mënyra se si fole ti, në mënyrë arrogante, pastaj ngacmimet pasi jemi zënë.

Jasmina: Ne kemi shoqëri të përbashkët.

Ola: Është aftësi e imja që e mbajta atë shoqëri.

Jasmina: Në kurrizin tim?

Ola: Nuk kam dashur të të bëj keq as me ato që kam bërë, i kam bërë, por jo me të keq, e kam bërë që të të acaroj pak por jo për të të lënduar por thjesht kam dashur të të ngacmoj.

Jasmina: Po hyrja jote këtu?

Ola: S’ka të bëjë fare ta thash edhe ditën e parë.

Jasmina: Se ç’më pickon diçka.

Jasmina: Deri para videove nuk kemi folur, ne kemi mbi 2 vite që s’kemi folur bashkë.

Ola: Unë nuk kam ndonjë hatërmbetje aq të madhe që ta zgjas muhabetin deri këtu.

Jasmina: Ajo kishte tjetër mënyrë komunikimi, çohej në orën 8 të mëngjesit e më thoshte hajde, kur unë doja të flija.

Ola: Po kur ti pije cigare kur unë isha në gjumë se bëra aq tragjike.