HomeNet është pajisja që do t’ju ndryshojë përditshmërinë dhe ka disa arsye pse duhet ta keni patjetër

ONE Telecommunications mendon gjithmonë për të ofruar shpejtësi dhe lehtësi kudo që jeni. Risia që sjell kompania telefonike me të cilët jeni gjithmonë të parët, thyen çdo parashikim.

HomeNet është pajisja fantastike, pa lidhje kabllore, që mund ta merrni me vete kudo. Në shtëpi, udhëtime me miqtë e familjen, plazh ose mal: HomeNet do të jetë shoqëruesi juaj i pandashëm. Me një shpejtësi prej 150 Mbps, me një mbulim në mbarë vendin, ju tashmë mund të lundroni pafund në rrjet për të shijuar një eksperiencë fantastike. ONE 4G+ i evoluar do t’ju qendrojë besnikë sa herë të dëshironi të ndiqni serialin e preferuar – e këtu e kemi fjalën për sezona të tëra në Netflix, pa u ndalur nga asgjë!

My Dental

Ndonëse HomeNet ofrohet si shërbim i mëvetshëm, ju mund të bëheni abonentë të zgjuar dhe ta kombinoni me ONE UNLIMITED për të përfituae çmimin promocional. Teknologjia vjen më e lehtë se kurrë me HomeNet: shpejtësi dhe thjeshtësi në një pajisje të vetme!