GOSS-BIZ 15 Prill 2024, 20:32

Zbulohen më shumë detaje rreth lidhjes së Eglës jashtë shtëpisë së “BBVIP”?

Zbulohen më shumë detaje rreth lidhjes së Eglës jashtë

Javën e shkuar, disi papritur, Egla zbuloi në shtëpinë e "BBVIP" se ishte në një lidhje jashtë (ose me shumë mundësi), ndërsa kishte zgjedhur mos e bënte publike, duke shtuar kuriozitetin tek publiku. 

Ditët e fundit, historia e saj e dashurisë nuk është komentuar më (brenda dhe jashtë shtëpisë), megjithatë ka qenë Rudina Demneri aka Paloma (banore e edicionit të parë të reality show-) që ka ndarë disa detaje, jo nga një, por nga dy romanca të aktores. 

Në emisionin "Breaking", Paloma tha( gjithmonë sipas saj) : 

“Ajo figuron që është e martuar në Shqipëri, di që ka patur lidhje me një italian, dhe janë ndarë, ajo gëzon gjysmën e pasurisë së dyqanit. Por për këtë shqiptarin…duhet të na kishte kontaktuar më përpara. Por nga ajo që unë di në vija të përgjithshme, është që Egla ka patur një lidhje të gjatë me një person të huaj, kanë bashkëjetuar shumë vite bashkë dhe gëzon gjysmën e biznesit. Për këtë shqiptarin ndoshta e ka krijuar tani. Ajo shumë mirë e bën që ruan jetën private."

/News31