GOSS-BIZ 17 Mars 2023, 12:31

Video/Saimir Tahiri lirohet nga burgu për t’i dhënë të atit lamtumirën e fundit

Video/Saimir Tahiri lirohet nga burgu për t’i dhënë të

Ditën e djeshme, ish-ministri i Punëve të Brendshme të Shqipërisë, Saimir Tahiri ka humbut babin e tij. Duke mirëkuptuar situatën dhe dhimbjen e tij, autortitetet e kanë parë të drejtë ta lirojnë për të shkuar në varrimin e njeriu të shtrenjtë.

Në videon e siguruar nga "Shqiptarja", Tahiri shihet në praninë e mamasë së tij të cilën e përqafon.